Liesbeth Steur

schrijver in Portugal

Zwemmen in geluk

Piscina Municipal Santo António das Areias

Het schemert om half zeven als ik naar het zwembad in Santo António das Areias rijd waar ik yogales geef in de zaal boven het zwembad. Het is al donker genoeg voor de eerste sterren en, voor de lichten van Marvão, daar boven op de berg. Ik stop mijn gang naar het zwembad en kijk naar die prachtige donkerblauwe lucht, naar het ruimteschip op de berg en het mooie ontwerp van het zwembadgebouw dat prachtig integreert met de heuvel waarop het ligt.

Hier woon ik en werk ik en ik weet het:

de hoeveelheid geluk die mij toevalt in mijn leven is met geen pen te beschrijven.

Als ik daar zo sta en ineens een foto maak – de #phot kwam in mijn herinnering – voel ik me gezegend en diep dankbaar.

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

 

Vorige

De wiebelaar

Volgende

Lekker liggen

  1. Wat fantastisch dat je op die plek van de wereld zo gelukkig bent en je dat gevoel tot in je tenen zo ervaart (en het wilt delen! )

Laat je een reactie na!?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: