(português) (English)

Photo by Mark König on Unsplash

Lieve lezer,

Ik ga je nog een keertje lastig vallen met wat technische informatie over mijn overstap einde van dit jaar van mijn website liesbethsteur.com en yogastudiomarvao.com naar Substack. Zo’n overstap brengt voor mij veel werk mij en voor jou als lezer een beetje. Wanneer ik alles goed uitvoer en jij ook doet wat ik vraag, dan hoeven we elkaar niet uit het oog te verliezen. Dus in het geval je mij wilt blijven volgen, lees dan verder. 

Mijn eerste opzet bij Substack was een substack in drie talen en dat blijkt niet ideaal omdat er bij plaatsing van een verhaal in drie talen, jij drie e-mails ontvangt. Dat moest dus anders. Na veel gepuzzel, lezen en leren heb ik nu drie Substacks:

Engels: liesbethsteur.substack.com

Portugees: portugalomeuamor.substack.com

Nederlands: liesbethsteurinportugal.substack.com

Je kunt je dus inschrijven voor de Substack in de taal die jouw voorkeur heeft. Sta je al ingeschreven bij Substack en je voorkeurtaal is Engels, dan kan alles blijven zoals het is. 

Wil je graag de Nederlandse of Portugese Substack volgen, schrijf je dan uit voor de Engelse en schrijf je in voor de andere taal. 

Dat is alles. Het vraagt wat aandacht en daarna hoef je er niet meer over na te denken. 

Deze website www.liesbethsteur.com en de site www.yogastudiomarvao.com sluiten over twee maanden.

Ten overvloede: ik ben niet meer aangesloten op social media. Geen enkele. Ik houd liever contact via e-mail of whatsapp. 

Hartelijk dank!