Liesbeth Steur

lerares hatha-yoga en schrijver

Nog één wandeling

Mijn laatste wandeling van 2016. Vlak voor de zon achter Marvão verdwijnt. En ook nu weer sta ik versteld over de schoonheid van het landschap waarin ik verblijf. Het geluk zit op mijn schouder. Gewoon omdat ik ruimte heb gemaakt. Ik kan een lachje niet onderdrukken.

Wat ik jullie wens voor 2017? Dat er ruimte komt op jullie schouders. Dat er eerst van alles af mag glijden en dat er dan ineens iets anders op zit. En dat je dat op een dag bemerkt. Voor 100%. Met je hele lijf en leden.

 

 

Previous

Winterochtend in Extremadura

Next

Allemaal idee-fixe

1 Comment

  1. Ik zei het op mijn blog in de reactiebox zonet: iets meer geleidelijkheid zou niet weg zijn. iets minder contrast.
    Fijne jaarwisseling, ook voor Coen!

Laat je een reactie na!?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: