Liesbeth Steur

schrijver in Portugal

Nog één wandeling

Mijn laatste wandeling van 2016. Vlak voor de zon achter Marvão verdwijnt. En ook nu weer sta ik versteld over de schoonheid van het landschap waarin ik verblijf. Het geluk zit op mijn schouder. Gewoon omdat ik ruimte heb gemaakt. Ik kan een lachje niet onderdrukken.

Wat ik jullie wens voor 2017? Dat er ruimte komt op jullie schouders. Dat er eerst van alles af mag glijden en dat er dan ineens iets anders op zit. En dat je dat op een dag bemerkt. Voor 100%. Met je hele lijf en leden.

 

 

Vorige

Winterochtend in Extremadura

Volgende

Allemaal idee-fixe

  1. Ik zei het op mijn blog in de reactiebox zonet: iets meer geleidelijkheid zou niet weg zijn. iets minder contrast.
    Fijne jaarwisseling, ook voor Coen!

Laat je een reactie na!?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: