auteur | autora | author

Lorenzo Quinn

 

Lorenzo Quinn

Lorenzo Quinn

Mijn oog viel op hem. Het was de laatste pagina van een Spaans tijdschrift. Daar wordt altijd aan een BS-er dezelfde serie vragen gesteld. Soms lees ik het. Soms niet. Nu keek ik de man aan en vroeg me af: welke beroemde Spanjaard zou dat nou zijn? Lorenzo Quinn kopte de pagina. Ik keek nog eens naar de foto en dacht: als dat een zoon van Anthony is dan lijkt hij ook op zijn moeder. Na lezing blijkt hij inderdaad de zoon van Anthony te zijn.

Meteen schieten de beelden door mijn hoofd van Zorba de Griek, Lawrence of Arabia, The Guns of Navarone en meer. Onvergetelijk. Voor mij. Hij speelde in meer dan veertig films las ik ergens.

En dit was dus zijn zoon? Wat een juk heeft die jongen te dragen met zo’n beroemde vader. Met acteren is hij gestopt. Hij is nu beeldhouwer. En niet onverdienstelijk. Hij ziet er trouwens redelijk tevreden uit. Dus zijn draai in het leven heeft hij wel gevonden. Zo klinkt het. Uit het interview.

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.[:]

Vorige

Gratenbak

Volgende

De sprinkhaan en de zon

  1. Joop

    Je zou maar acteur willen worden en de zoon van Anthony Quinn zijn. Dan worden jouw acteerprestaties voortdurend vergeleken met die van je vader. Om moedeloos van te worden.
    Verbaast met dus niet dat hij iets anders is gaan doen.

  2. Mooi blog Liesbeth. Misschien moeten we meer gaan beeldhouwen. ?

Laat je een reactie na!?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén