Het lichtschip Marvão

Gisteravond zat ik op het terras van Restaurant O Sever, aan de rivier. De koelste plek in de omgeving. We aten heerlijke gegrilde vis en vierden de verjaardag van goede en oude vriend Paco Luis Picado samen met zijn vrouw Paula. Paco wordt ieder jaar weer 33.

Toen het donker werd en de lichten aangingen werd mijn blik getrokken door Marvão, daar hoog boven op de berg.

De brug is een stoorzender op de foto en ook de straatlantaarn en dat neemt niets weg van de mooie aanblik.

En zie ik nou rechtsboven aan de hemel een licht?

Wat is dat?

Publicado por

Liesbeth Steur

In de bergen van de Serra de São Mamede in Portugal op de grens met Spanje woon ik aan de voet van vestingstadje Marvão. Ik schrijf en de natuur is mijn klankbord, de Melkweg mijn uitzicht en de stilte het meest indringende geluid.

Um comentário em “Het lichtschip Marvão”

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *


Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.

%d bloggers like this: